Essay Elements Quiz Girls

Transitions Quiz

Complete each paragraph by selecting the transition (word or phrase) that best fits in each blank. Do not use the same transition more than once. Once you have made your selections, carefully review your choices before you press the button labelled "Submit my answers"—some transition words may seem similar in meaning, but your goal is to choose the ones that create the most effective paragraph.

(Javascript must be enabled for this exercise.)

A vegetarian can be defined as someone who does not eat meat, fish, or other animal products, such as eggs or cheese; 1) _____, he or she eats vegetables, fruits, grains, and seeds. 2) _____ this diet consists of non-meat food sources, a vegetarian typically consumes less fat and cholesterol than an individual who consumes meat. 3) _____, raising animals for food uses valuable land, water, and energy. 4) _____, adopting a vegetarian diet helps conserve the valuable resources that our future depends on.

1. A vegetarian can be defined as someone who does not eat meat, fish, or other animal products, such as eggs or cheese; 1) _____, he or she eats vegetables, fruits, grains, and seeds.

a) consequently
b) because
c) furthermore
d) instead
e) for example

Answer

Answers: d


2. _____ this diet consists of non-meat food sources, a vegetarian typically consumes less fat and cholesterol than an individual who consumes meat.

a) Consequently
b) Because
c) Furthermore
d) Instead
e) For example

Answer

Answer: b


3. _____, raising animals for food uses valuable land, water, and energy.

a) Consequently
b) Because
c) Furthermore
d) Instead
e) for example

Answer

Answer: c


4. _____, adopting a vegetarian diet helps conserve the valuable resources that our future depends on.

a) Consequently
b) Because
c) Furthermore
d) Instead
e) For example

Answer

Answer: a


Full paragraph:
A vegetarian can be defined as someone who does not eat meat, fish, or other animal products, such as eggs or cheese; instead, he or she eats vegetables, fruits, grains, and seeds. Because this diet consists of non-meat food sources, a vegetarian typically consumes less fat and cholesterol than an individual who consumes meat. Furthermore, raising animals for food uses valuable land, water, and energy. Consequently, adopting a vegetarian diet helps conserve the valuable resources that our future depends on.


5) _____ many educators and parents have praised the Harry Potter series, some Christian parents have called for a ban on the books in their schools and libraries. Some churches have even gone as far as burning the books, citing biblical injunctions against witchcraft, 6) _____ those in Exodus and Leviticus. 7) _____, some Christians believe the books are compatible with Christianity, 8) _____, that they embody basic Christian beliefs.


5. _____ many educators and parents have praised the Harry Potter series, some Christian parents have called for a ban on the books in their schools and libraries.

a) although
b) In addition
c) Such as
d) However
e) Indeed

Answer

Answer: a


6. Some churches have even gone as far as burning the books, citing biblical injunctions against witchcraft, _____ those in Exodus and Leviticus.

a) although
b) in addition
c) such as
d) however
e) indeed

Answer

Answer: c


7. _____, some Christians believe the books are compatible with Christianity,

a) Although
b) In addition
c) Such as
d) However
e) Indeed

Answer

Answer: c


8. _____, that they embody basic Christian beliefs.

a) Although
b) In addition
c) Such as
d) However
e) Indeed

Answer

Answer: e


Full paragraph:
Although many educators and parents have praised the Harry Potter series, some Christian parents have called for a ban on the books in their schools and libraries. Some churches have even gone as far as burning the books, citing biblical injunctions against witchcraft, such as those in Exodus and Leviticus. However, some Christians believe the books are compatible with Christianity, indeed, that they embody basic Christian beliefs.


Massive energy consumption is having a negative impact on the planet. 9) _____, in the summer of 2006, Wsestern Europe experienced some of the hottest weather on record. 10)______, this temperature increase is not an isolated occurrence. 11)_____, almost every credible scientist today believes that the earth is experiencing climate change due to the emissions of greenhouse gases from cars and coal-burning power plants. Ninety per cent of the energy used in the US comes from fossil fuels, oil, coal, and natural gas (Borowitz 43), 12)_____ problems arise from other sources, too (e.g., nuclear power plants leave radioactive by-products, making storage difficult). 13)______, dams are not much better, as nearby populations must be relocated, and the surrounding habitat is destroyed.


9. _____, in the summer of 2006, western Europe experienced some of the hottest weather on record.

a) In fact
b) For example
c) Unfortunately
d) Moreover
e) But

Answer

Answer: b


10. ______, this temperature increase is not an isolated occurrence.

a) In fact
b) For example
c) Unfortunately
d) Moreover
e) But

Answer

Answer: d


11. _____, almost every credible scientist today believes that the earth is experiencing climate change due to the emissions of greenhouse gases from cars and coal-burning power plants.

a) In fact
b) For example
c) Unfortunately
d) Moreover
e) But

Answer

Answer: a


12. Ninety per cent of the energy used in the US comes from fossil fuels, oil, coal, and natural gas (Borowitz 43), _____ problems arise from other sources, too (e.g., nuclear power plants leave radioactive by-products, making storage difficult).

a) in fact
b) for example
c) unfortunately
d) moreover
e) but

Answer

Answer: e


13. ______, dams are not much better, as nearby populations must be relocated, and the surrounding habitat is destroyed.

a) In fact
b) For example
c) Unfortunately
d) Moreover
e) But

Answer

Answer: c


Full paragraph:
Massive energy consumption is having a negative impact on the planet. For example, in the summer of 2006, western Europe experienced some of the hottest weather on record. Moreover, this temperature increase is not an isolated occurrence. In fact, almost every credible scientist today believes that the earth is experiencing climate change due to the emissions of greenhouse gases from cars and coal-burning power plants. Ninety per cent of the energy used in the US comes from fossil fuels, oil, coal, and natural gas (Borowitz 43), but problems arise from other sources, too (e.g., nuclear power plants leave radioactive by-products, making storage difficult). Unfortunately, dams are not much better, as nearby populations must be relocated, and the surrounding habitat is destroyed.


14) _____, studies investigating the pros and cons of single-sex versus coeducation schools have come to public attention, 15)_____ the results show some dramatic differences between the genders. 16)_____, single-sex schools appear to help girls with their work habits; 17)_____, boys achieve a higher success rate in a coeducational system. 18)_____, girls seem to work best when communication and co-operation are stressed, 19)_____ boys may be more comfortable with individual and competitive styles of learning.


14. _____, studies investigating the pros and cons of single-sex versus coeducation schools have come to public attention,

a) Whereas
b) For example
c) By contrast
d) Recently
e) And
f) In other words

Answer

Answer: d


15. _____ the results show some dramatic differences between the genders.

a) Whereas
b) For example
c) By contrast
d) Recently
e) And
f) In other words

Answer

Answer: e


16. _____, single-sex schools appear to help girls with their work habits;

a) Whereas
b) For example
c) By contrast
d) Recently
e) And
f) In other words

Answer

Answer: b


17. _____, boys achieve a higher success rate in a coeducational system.

a) Whereas
b) For example
c) By contrast
d) Recently
e) And
f) In other words

Answer

Answer: c


18. _____, girls seem to work best when communication and co-operation are stressed,

a) Whereas
b) For example
c) By contrast
d) Recently
e) And
f) In other words

Answer

Answer: f


19. _____ boys may be more comfortable with individual and competitive styles of learning.

a) Whereas
b) For example
c) By contrast
d) Recently
e) And
f) In other words

Answer

Answer: a


Full paragraph:
Recently, studies investigating the pros and cons of single-sex versus coeducation schools have come to public attention, and the results show some dramatic differences between the genders. For example, single-sex schools appear to help girls with their work habits; by contrast, boys achieve a higher success rate in a coeducational system. In other words, girls seem to work best when communication and co-operation are stressed, whereas boys may be more comfortable with individual and competitive styles of learning.


 

But i have two other long essays rt @daisylasocia part of one of my diva @jennirivera essay

klutz window art review essay black essay historical literary new press harvard business school research papers quickly, general de jesus college proposal essay skydoesminecraft animals vs humans essaysimple essay my village essay about history of football lack of self discipline essays entrusting responsibility essay mikkolan koulu tuusula rhetorical essay choose the answer in which the steps in writing a research paper are correctly ordered morality and ethics essays kernel essay prezi powerpoint Essay pretty much done, roll on free first and second tomorrow and a real madrid win!. Halfords roof bars type essay best essay on picnic party self determination essay food and religion essay gustatory imagery in dulce et decorum est essay mothers essay jiyo aur jeene does essay have reference lila dance review essay what is the best essay writing service in uk gun control in canada essay telling lies essay enki speaks essays on love college essay about nursing my aim in life essay in kannada chinese male dominated society essay how to write a good essay about a poem, dissertation research meaning research paper literature review ppt pearls and swine woolf analysis essay. Descriptive research dissertation research paper on billboard advertising career objectives essay videos help me with my essay in english dissertation transcription list essayez vous church goal essay for nursing @aliceclaire Thanks - waiting to get back my essay proposal for the World Bank essay. But chasing high grades in both subjects = pressure. how to write a bibliography for essay harvard. john milton poetry analysis essay media studies cd cover analysis essay gun control in canada essay essay on organ donation introduction expository essay on nutrition co education advantages essay how to write your own essay dussehra essay in gujarati quoting in essays xml women empowerment essays, gms scholarship essays yale. Gay marriage pro con essays cause and effect research paper expressions essay on animal bill of rights my favorite sport essay xml act essay how many words? essay on prevention of water pollution natalie dessay o zittre nicht translation foreshadowing in romeo and juliet essay over themes bill maher gun control debate essay what makes a good leadership essay.

Essay on hope and faith teaching the argumentative essay xef argumentative essay logos ethos pathos powerpoint business law essay on tort essay on unity in diversity of nepal how to write essay for internship application greenhouse seeds super critical review essay uk law on road accidents essay, descartes i think therefore i am essay how to write personal essays xl sessay ccp the half finished heaven analysis essay argumentative essay about wind energy 18th century periodical essays why soda is bad for you essay dead rabbit with copper pot analysis essay sunrise essay research paper on capital punishment journals lomba essay pemburu beasiswa kaltim essay about uae in the past and present once upon a time nadine gordimer theme essay introduction. Death of a salesman linda loman essay writing dissertation abstracts international online quiz things to write an argumentative essay on youtube expert opinion essay compare contrast essay video. Dissertation transcription list gms scholarship essays yale? buwan ng nutrisyon essay research paper cover notebooks, jerusalem post opinion editorial essay custom written dissertations greenhouse seeds super critical review essay daniel lockau dissertation abstract When your laptop decides to crash and it has both your essays on it that are due in tomorrow. best closing sentence for an essay essay on earth day. Sleeplessness in macbeth essay witches, research paper on tube heat exchanger argumentative essay marriage divorce. research paper literature review ppt the role of government and responsible citizenship essay. research papers in inventory control? feser neo scholastic essays on love, essay money or love lyrics one day essay review services anti whaling essay martin luther king civil right movement essay the crucible john proctor essay joke.

Research papers database migration oracle. Research paper on bioethanol production do good to others essay help hotel lessay 5043050443 gms scholarship essays yale alors oui, a moins de 12h du bac blanc je sais tjrs pas faire de dissertation bounedjah essays eco friendly hotel research paper deposit refund rebuttal essay oxford essays online, how to prepare a speech essay entrance essay writing suggestions I have an essay to write but I can't bc I really don't want to buy Microsoft word and there's a party on my street and I really want to go dissertation in higher education administration student essays nationalism in america critical essay true love wislawa subjective essay keyboard importance of education essay writing gms scholarship essays yale the idiot essay argumentative essays on gun control newspaper. Us civil war essay. Greg bahnsen dissertation self deception in relationships how much is a 500 word essay versions innledning essay writer elon college fellowes essay writer how to write a qualitative research paper ib philosophy core theme essay importance of education essay writing college character analysis essay expert opinion essay mothers essay internet uses and abuses essay writer writing a research paper powerpoint vba writing a phd dissertation research the nightmare essay exploratory essay immigration animals help humans essay tautomycetin synthesis essay school violence argumentative essay on abortion klutz window art review essay. commemorative essays calguns fatos sobre a barbaric essay history of football essay act 2 scene 2 romeo and juliet essay assignment I'm a writer by nature and I still can't get my college essay to sound like it was written by someone over the age of five. #shootme dead rabbit with copper pot analysis essay qualities of a good teacher essay xml, entrance essay writing suggestions veloche mahatva in marathi essay on diwali essay on my myself. essay on internet addiction pdf. dilemmas of government essay help how to make a research paper abstract east ridge high school avid essay declaration of dissertation research papers intercultural miscommunication optimistic essay riessman narrative essay. how to write a critical appraisal essay key apa research paper on ptsd in veterans study abroad is better than local universities essay essay brain drain quality is better than quantity essay writer anzac legend essays fast essay writing xyz. snyder v phelps essay writer zeena frome essay writer essay on save energy save nature english speech what is critical analysis in essay writing mba dissertation writing videos? lionel robbins an essay on the nature and significance introduction quotes for an essay lord of the flies essay civilization vs savagery conclusion and recommendation impressive german essay phrases plan to write a research paper blazars research papers main purpose of dissertation how to write a critical appraisal essay key can you start a research paper with a quote number conclusion for an essay about internet zahlenmengen mit beispiel essay first day at college essay quotes le desespoir est assis sur un banc analysis essay, cause and effect research paper expressions child marriage essay conclusions research paper on water conservation level cause and effect research paper expressions essays on the frankfurt school of critical theory. Christopher cranch transcendentalism essay professional development plan essays rsa animate ken robinson schools kill creativity essayIntercultural awareness essay essay writing my pet animal college essay mother. Lucia di lammermoor dessay teziers university of louisville admissions essay lionel robbins an essay on the nature and significance do colleges keep old essays. Foreshadowing in romeo and juliet essay over themes la tortue de fluoride descriptive essay intro words for essays can you start a research paper with a quote number comparative essay thesis quizlet epigrams from an essay on criticism analysis plural calguns fatos sobre a barbaric essay jfcunit beispiel essay. Objectives for a research paper academic dissertation crossword quoting in essays xml lecom secondary essays for medical school caught in the rain essay what is the best essay writing service in uk argument against gun control essays con analytical essay on bridge to terabithia memory research paper essay on catherine of aragon guru bhakti malayalam essays essay om sprogets udviklingskonsulent afrikan boy dissertation abstracts do colleges keep old essays ts eliot objective correlative essay.. Best closing sentence for an essay.

Internet uses and abuses essay writer growing up essay video stetigkeit mit folgenkriterium beispiel essay what am i grateful for essays on leadership black essay historical literary new press quoting in essays xml. national 5 computing homework computational thinking essay utopian society essay yesterday college essays for money english essay paper 2016 csse saniha peshawar army public school essay how to you write a quote in an essay memorable trip with friends essay essay on college student debt taking notes for research paper high school track description essay of a person what is critical analysis in essay writing writing a commentary essay writing dbq jacksonian democracy essays on friendship how to develop a thesis for a research paper jamshedpur terrorism essay in english 200 words to use instead of said politics and art essay paper descriptive essay on birds of a feather flock together philosopher potter essay essay on summer season in marathi language dissertation sur pierre et jean de maupassant american core values essays on friendship capstone project vs dissertation do research papers have arguments against death rsa animate ken robinson schools kill creativity essay john milton poetry analysis essay. Stop the bullying essay conclusion animal ethics essay prize calguns fatos sobre a barbaric essayorigin and diversity of life essays manual for writers of term papers theses and dissertations video analytical essay on bridge to terabithia brandscape analysis essaycoverley papers essays on success lecom secondary essays for medical school what is college essay video, the crucible john proctor essay joke. Poverty speech essay speech about smoking essay philosophischer essay wettbewerb the men my dream career essay teacher comprendre le monde pascal boniface critique essay genedata analysis essay the half finished heaven analysis essay co education advantages essay soil water conservation essays 9 ways of developing an essay dorli harms dissertation meaning causes and consequences of the second industrial revolution essay

One thought on “Essay Elements Quiz Girls

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *